Märkäimurointia koko Suomessa

Märkäimuautoa käytetään pesuvesien, jätteiden ja muiden nesteiden imemiseen. Imuautomme on varustettu erilaisilla pumpuilla ja 8–16 m³ kokoisilla säiliöillä. Kuhunkin työhön löytyy juuri siihen parhaiten soveltuva imukalusto.

Osa imukalustostamme on nostettavia ja sähkökäyttöisiä, jolloin voimme toimia päästöttömästi esim. tuotantotiloissa. Osassa imuautoja on erillinen siirtopumppu, joka mahdollistaa samanaikaisen imun ja edelleen pumppauksen. Tämä säästää aikaa imettäessä tavaraa säiliöstä toiseen tai tulvapumppauksissa.

ADR-imuauto haponkestävällä säiliöllä

ADR-imuauto haponkestävällä säiliöllä imee kaikentyyppiset nesteet bensiinistä happoihin. ADR-imuautossa on kaksi erillistä imusäiliötä (10 m³ ja 6 m³). Keskenään voimakkaasti reagoiville nesteille ei tarvita erikseen kahta imuautoa. Tässä autossa löytyy tehokas 2.000 m³/h haponkestävä lamellipumppu.

Yhdistelmäauto sopii viemärin huuhteluun

Osa imuautoistamme on yhdistelmäautoja, joissa on mukana viemärin huuhteluun soveltuva pesulaitteisto tai kevyempi pieniin pesutöihin soveltuva korkeapainepesuri. Viemäreiden ja putkistojen avaukset, puhdistukset ja kuvaukset onnistuu kalustollamme ammattitadolla.

Öljyisten vesien käsittelylaitos

Yksi Pesupalvelu Hans Langhin vahvoista osaamisalueista on öljyjen käsittely ja öljyvahinkojen torjunta. Yrityksellämme on sertifioitu öljyisten vesien käsittelylaitos päätoimipaikallamme Piikkiössä. Öljyisten vesien käsittelylaitoksessa käsittelemme kaikki työmailta tuodut öljyiset pesuvedet. Jätevesi kulkee monivaiheisen käsittelyprosessin läpi.

Viimeisessä vaiheessa käsitellyt nesteet johdetaan valvontayksiköllä varustettuun järjestelmään. Näin varmistetaan, että viemäriverkostoon laskettava puhdistettu vesi täyttää vaatimukset niin veden ppm- ja pH-lukemien kuin sameudenkin puolesta. Voit luottaa siihen, että käsittelemme kaiken vastaanottamamme jätteen asianmukaisesti.

14 metriä korkean satamavarastotankin tyhjennys yläkautta sakkamaisesta tuotteesta onnistuu hyvin tehokkailla imuautoillamme.

Imuautot Turussa ja Helsingissä

Koska yrityksen toimipaikat ovat Piikkiössä ja Vuosaaressa, pystymme nopeasti palvelemaan asiakkaitamme laajalti

  • Turussa
  • koko Varsinais-Suomessa
  • Helsingissä
  • koko pääkaupunkiseudulla

Imuautomme ja pesuautomme liikkuvat myös koko Suomen alueella, kun kyseessä on vaativien kohteiden puhdistukset.

Ota yhteyttä!