top of page

IMUTYÖT JA ÖLJYINEN JÄTE

Märkäimurointia imuautolla

 

Märkäimuautoa käytetään pesuvesien, jätteiden ja muiden nesteiden imemiseen. Imuautomme on varustettu erilaisilla pumpuilla ja 8–16 m³ kokoisilla säiliöillä. Kuhunkin työhön löytyy juuri siihen parhaiten soveltuva imukalusto.

Osa imukalustostamme on nostettavia ja sähkökäyttöisiä, jolloin voimme toimia päästöttömästi esim. tuotantotiloissa. Osassa imuautoja on erillinen siirtopumppu, joka mahdollistaa samanaikaisen imun ja edelleen pumppauksen. Tämä säästää aikaa imettäessä tavaraa säiliöstä toiseen tai tulvapumppauksissa.

DSC02245.jpg
IMG_1920-600x448.jpg

ADR-imuauto haponkestävällä säiliöllä

 

ADR-imuauto haponkestävällä säiliöllä imee kaikentyyppiset nesteet bensiinistä happoihin. ADR-imuautossa on kaksi erillistä imusäiliötä (10 m³ ja 6 m³). Keskenään voimakkaasti reagoiville nesteille ei tarvita erikseen kahta imuautoa. Tässä autossa löytyy tehokas 2.000 m³/h haponkestävä lamellipumppu.

Yhdistelmäauto sopii viemärin huuhteluun

Osa imuautoistamme on yhdistelmäautoja, joissa on mukana viemärin huuhteluun soveltuva pesulaitteisto tai kevyempi pieniin pesutöihin soveltuva korkeapainepesuri. Viemäreiden ja putkistojen avaukset, puhdistukset ja kuvaukset onnistuu kalustollamme ammattitadolla.

Öljyisten vesien käsittely

 

Yksi Pesupalvelu Hans Langhin vahvoista osaamisalueista on öljyisten vesien käsittely. Yrityksellämme on sertifioitu  öljyisten vesien käsittelylaitos päätoimipaikallamme Piikkiössä 110-tien varrella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Ölyisten vesien käsittelylaitoksemme edustaa parasta käytettävissä oleva tekniikkaa (englanniksi Best available technology, BAT) ja toimintamme on ympäristöluvan varaista toimintaa.

 

Öljyisten vesien käsittelylaitoksessa käsittelemme kaikki työmailta tuodut öljyiset pesuvedet. Jätevesi kulkee monivaiheisen käsittelyprosessin läpi.

 

Viimeisessä vaiheessa käsitellyt nesteet johdetaan valvontayksiköllä varustettuun järjestelmään. Näin varmistetaan, että viemäriverkostoon laskettava puhdistettu vesi täyttää vaatimukset niin veden ppm- ja pH-lukemien kuin sameudenkin puolesta. Voit luottaa siihen, että käsittelemme kaiken vastaanottamamme jätteen asianmukaisesti.

Pesupalvelu Hans Langhin öljyisten vesien käsittelylaitos

Öljyisten vesien käsittelylaitoksemme Piikkiössä edustaa parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa (BAT)

Imuautot Turussa ja Helsingissä

 

Koska yrityksen toimipaikat ovat Piikkiössä ja Vuosaaressa, pystymme nopeasti palvelemaan asiakkaitamme laajalti

  • Turussa

  • koko Varsinais-Suomessa

  • Helsingissä

  • koko pääkaupunkiseudulla

Imuautomme ja pesuautomme liikkuvat myös koko Suomen alueella, kun kyseessä on vaativien kohteiden puhdistukset.

DSC04709.jpg
bottom of page