top of page

KORKEAPAINEPESU

Korkeapainepesu ja vesipiikkaus

Pesupalvelu Hans Langh toteuttaa säiliöiden, tankkien, tuotantotilojen ja julkisivujen korkeapainepesuja sekä vesipiikkausta ja pinnoitteiden poistoa.

 

Korkeapainepesu ja painepesu ovat tehokkaita puhdistusmenetelmiä. Painepesun perustyökalu on 200 barin kuumavesipesuri. Tarjoamme korkeapainepesua 500 – 3000 barin painealueella. Valitsemme parhaan pesupaineen pestävän kohteen mukaan.

Pesupalveu Hans Langhin kalustoa huolletaan

Ultra high pressure -pesu

Ultra high pressure eli UHP-pesua käytetään järeimmissä töissä. 3000 barin kovalla paineella voimme tehdä muun muassa vesipiikkausta vaurioituneelle betonille ja palovaarallisissa paikoissa vesileikkausta metallille.

Alle 2500 barin painealueet soveltuvat pinttyneen lian tai esimerkiksi maalin ja pinnoitteiden poistoon.

 

Lue lisää korkeapainepesuista.

Tankkien ja säiliöiden pesu ammattitaidolla

Pesemme korkeapainepesulla tehokkaasti esimerkiksi laivojen tankit, kuten pilssi- ja septitankit, ja laivojen korsteenit, konekuilut sekä lastitilat. Pesemme  tuubit ammattitaidolla.

Korkeammalla paineella teemme maalin, graffitin ja pinnoitteiden poistot. Teemme myös teollisuuslaitteiden, putkistojen, julkisivujen puhdistukset sekä säiliöiden ja siilojen pesut.

Pesupalvelu Hans Langhin työntekijä tutkii siiloa.
Pesupalvelu Hans Langhin työntekijä suorittaa julkisivun pesua.

Korkeapainepesulla jälkivahinkojen torjuntaa

Korkeapainepesu soveltuu erityisen hyvin jälkivahinkojen torjuntaan. Hyödynnämme painepesua esimerkiksi teollisuustulipalojen jälkivahinkojen torjunnassa.

Tehokkaat ja kohteeseen soveltuvat pesuaineet takaavat puhtaan lopputuloksen vaativissakin pesutöissä.

 

Palvelemme asiakkaitamme monimuotoisissa ja vaativissa korkeapainepesuissa Turussa, Helsingissä ja ympäri Suomen.

Kuivajääpuhdistus / kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhdistus / kuivajääpuhallus soveltuu kohteisiin, jossa epäpuhtaudet pitää poistaa herkkiä pintoja vahingoittamatta, sekä kohteissa, missä vesipesua ei saa käyttää. Kuivajääpuhdistus on USA:ssa kehitetty menetelmä, joka on saanut tunnettavuutta ja tunnustusta monella alalla lukuisissa eri käyttösovelluksissa.

 

Suomessakin kuivajääpuhdistusta on käytetty erinomaisin tuloksin jo yli 15 vuotta. Kuivajäämenetelmä on parhaimmillaan vaikeasti puhdistettavissa erikoiskohteissa, joiden puhdistaminen on ollut työlästä tai kokonaan mahdotonta. Kuivajääpesu on täysin kuiva ja kemikaaliton puhdistusmenetelmä.

Kuivajääpuhdistin.

Kuivajääpuhdistuksessa hiilidioksidirakeita puhalletaan puhdistettavalle pinnalle suurella nopeudella paineilman avulla. Osuessaan pintaan hiilidioksidirae ottaa sublimoitumiseen tarvittavan lämmön kohteen pinnasta ja jäähdyttää sen ohuelti noin -70 C asteeseen. Jäähtyminen tapahtuu niin nopeasti, ettei lämpö ehdi siirtyä pohjamateriaalista pintaan. Jäähtyessään pinta kutistuu nopeasti, jolloin syntyvät lämpöstressivoimat rikkovat pintojen välisiä molekyylisidoksia ja näin pintakerros irtoaa pohjasta. Sublimoituessaan hiilidioksidin tilavuus myös kasvaa noin 800 – kertaiseksi, mikä aiheuttaa pinnalla murtumisen. Tämä irrottaa lopullisesti partikkelin pinnasta.

 

Ota yhteyttä!

Kuivajääpuhdistus
bottom of page