top of page

SUURTEHOIMUROINTI

Suurtehoimurointi/kuivaimurointi

Suurtehoimuautoa käytetään etenkin kuivan materiaalin suurtehoimurointiin ja puhaltamiseen. Tämän takia suurtehoimuautosta käytetään myös nimitystä kuivaimuauto. Suurtehoimuautomme ovat markkinoiden parhaimistoa; pumppujen imuteho on jopa 10 000 m3/h.

 

Suurtehoimuautolla/kuivaimuautolla voidaan imeä hiekkaa, singeliä, sepeliä, kevytsoraa ja muita maa-aineksia. Sahanpurun, villojen ja muoden eristeiden imurointi onnistuu kätevästi rakennusten remonttikohteissa. Suurtehoimuautoa käytetään myös esimerkiksi tuhkan, pölyn, kalkin ja viljojen imuroimiseen.

Auto on haaroitettavissa jopa neljään erilliseen työlinjaan.

Pesupalvelu Hans Langhin Suurtehoimuauto

Suurtehoimuauto/kuivaimuauto soveltuu esimerkiksi rakennuseristeiden, purun, hiekan, sepelin ja saven imurointiin.

DSC03376.jpg

Kuivien ja märkien materiaalien imurointia

Nesteitä voidaan imeä jopa kymmenien metrien syvyydestä pumpun ilmavirtaa hyödyntäen. Toisinaan imuautolla ei päästä aivan imuroitavan kohteen viereen. Voimme kuitenkin palvella asiakkaitamme tällaisissakin kohteissa, sillä suurtehoimuautomme soveltuu materiaalin imurointiin satojen metrien etäisyydeltä.

Erikoisvarusteltu suurtehoimuautomme kestää hyvin korkeitakin lämpötiloja ja soveltuu aina 1000-asteisen materiaalin, kuten kuuman tuhkan ja kuonan imurointiin.

 

Teemme myös asbestin imurointitöitä. Tiiliä, kuonaa ja muuta kookkaampaa ainesta imettäessä aines voidaan pilkkoa murskaimella imettävään kokoon.

Suurtehoimurointi rakennustyömailla

Rakennustyömailla ja sanerauskohteissa suurtehoimurointi on tehokas ja pölytön työmenetelmä. Rakennusten yläpohjien ja alapohjien suurtehoimurointi on meille tuttua työtä. Näiden ryömintätilojen kunnostuksissa maa-ainesten ja eristemassojen poistossa suurtehoimurointi on kannattavaa. Suurtehoimuroinnilla saadaan imettya hiekka, betonijäte ja tiilimurska pois ahtaista tiloista. Myös singelin, sepelin ja kevytsoran imurointi ja puhallus tulee usein vastaan rakennustyömailla. Sahanpurun ja villojen imurointi onnistuu vaivattomasti suurtehoimuautolla, jolloin myös vältetään ikävät pölyhaitat.

 

Lisää suurtehimuroinnista suurtehoimuauto.fi -sivullamme.

DSC03351.jpg
DSC02435.jpg

Suurtehoimuautolla imuroidaan pölyttömästi

Suurtehoimuauto soveltuu hyvin monenlaisen materiaalin imurointiin. Suurtehoimurointi on pölytöntä. Imuroimme esimerkiksi saneerauskohteiden vanhat eristeet ylä- ala- ja välipohjasta. Vanhojen eristeiden poiston lisäksi voimme imuroida purut, hiekan ja saven, sepelin sekä siilot.

Suoritustehot ja tekniikka

 • imuetäisyys vaakatasossa jopa 300 m

 • ilmamäärä 8.020 m³/h ja jopa 10.000 m³/h

 • kuiva-aineen imuetäisyys alhaalta ylöspäin jopa 50m (nesteet kymmeniä metrejä)

 • puhallus vaakatasossa jopa 150 m

 • säiliötilavuus 13–16 m³

 • 45 m²:n suodatin suodattaa tehokkaasti kaikki pölyt

 • soveltuu myös asbestin imurointiin

 • osassa autoja on vinssi ja imuvarsi, jotka helpottavat työtä ja letkujen vetämistä ylöspäin

Suurtehoimuautolla voidaan toteuttaa myös erilaisia puhallustöitä.
Puhallamme esimerkiksi sepelit ja kattosingelit turvallisesti ja tehokkaasti haluttuun kohteeseen.

 

Palvelemme asiakkaitamme suurtehoimuautoilla

 • Turussa

 • Helsingissä

 • koko Suomen alueella

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä!

bottom of page