top of page

REKRY

Tervetuloa Pesupalvelu Hans Langhin palvelukseen!

 

Meillä on tarjolla haastavaa mutta palkitsevaa työtä alan todellisille osaajille tai sellaisiksi haluaville.

 

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Langhin ammattilaisten joukkoon joko vakituisesti tai esimerkiksi keikkatyöläiseksi, ota yhteyttä lähettämällä alla olevan lomakkeen tiedot meille.

 

Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä, joita ilman hakemusta ei voi lähettää.

Pesupalvelu Hans Langhin työkohteet sijaitsevat telakoilla ja liikenteessä olevilla matkustaja- ja rahtilaivoilla sekä Turun tai Helsingin talousalueen teollisuusyrityksissä ja rakennustyömailla. Työ sisältä korkeapainepesua, märkäimurointia ja suurtehoimurointia edellä mainituissa kohteissa.

Valittavien henkilöiden tulee olla ripeäotteisia ja oma-aloitteisia.

 

Odotamme henkilöiltä, reipasta asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen ja hyvää fyysistä kuntoa. Vaatimuksena työturvakortti. Kuorma-autokortti sekä tavarankuljetuksen ammattipätevyys on eduksi. Hyvä suomen kielen taito on edellytys.

 

Pesupalvelu Hans Langh oli vuonna 2017 mukana maikkarin Rankat Duunit ohjelmassa. Katso netistä Rankat Duunit jakso 7 (Laivan pilssin pesu), niin pääset selville, minkälaista työ meillä on!

Lisätietoa ajankohtaisista auki olevista paikoista Piikkiön päätoimipaikalla, Helsingin toimipisteessä tai Meyerin telakan toimipisteessä löytyy tästä TE-toimiston linkistä.

DSC02640.jpg
Hakemuslomake
Lataa

Kiitos hakemuksestasi!

bottom of page