Korkeapainepesu ja vesipiikkaus

Pesupalvelu Hans Langh toteuttaa säiliöiden, tankkien, tuotantotilojen ja julkisivujen korkeapainepesuja sekä vesipiikkausta ja pinnoitteiden poistoa.

Korkeapainepesu ja painepesu ovat tehokkaita puhdistusmenetelmiä. Painepesun perustyökalu on 200 barin kuumavesipesuri. Tarjoamme korkeapainepesua 500 – 3000 barin painealueella. Valitsemme parhaan pesupaineen pestävän kohteen mukaan.

Ultra high pressure -pesu

Ultra high pressure eli UHP-pesua käytetään järeimmissä töissä. 3000 barin kovalla paineella voimme tehdä muun muassa vesipiikkausta vaurioituneelle betonille ja palovaarallisissa paikoissa vesileikkausta metallille.

Alle 2500 barin painealueet soveltuvat pinttyneen lian tai esimerkiksi maalin ja pinnoitteiden poistoon.

Lue lisää korkeapainepesuista.

Tankkien ja säiliöiden pesu ammattitaidolla

Pesemme korkeapainepesulla tehokkaasti esimerkiksi laivojen tankit, kuten pilssi- ja septitankit, ja laivojen korsteenit, konekuilut sekä lastitilat. Pesemme  tuubit ammattitaidolla.

Korkeammalla paineella teemme maalin, graffitin ja pinnoitteiden poistot. Teemme myös teollisuuslaitteiden, putkistojen, julkisivujen puhdistukset sekä säiliöiden ja siilojen pesut.

Korkeapainepesulla jälkivahinkojen torjuntaa

Korkeapainepesu soveltuu erityisen hyvin jälkivahinkojen torjuntaan. Hyödynnämme painepesua esimerkiksi teollisuustulipalojen jälkivahinkojen torjunnassa.

Tehokkaat ja kohteeseen soveltuvat pesuaineet takaavat puhtaan lopputuloksen vaativissakin pesutöissä.

Palvelemme asiakkaitamme monimuotoisissa ja vaativissa korkeapainepesuissa Turussa, Helsingissä ja ympäri Suomen. 

Ota yhteyttä!